Erciyes Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi’ne Ziyaret Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, Erciyes Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisine ziyarette bulundu. Anadolu Üniversiteler Birliğinin ikili iş birliklerinin güçlenmesine sağladığı katkı karşılıklı dile getirildi. Yeni dönem Erasmus+ Programı’nda önem arz eden konular ve yapılan değişiklikler hakkında deneyim paylaşıldı. Dijitalleşme çerçevesinde Yükseköğretim Kurumlarına yönelik Avrupa Komisyonu ve Ulusal Ajans tarafından geliştirilen çevrimiçi araçlar hakkında görüşüldü. Öğr.Gör. H. Mehmet TANÇ ve Öğr.Gör. Betül METE, Erasmus+ KA131 hareketliliklerinin ilanında çevrimiçi araçlarından biri olarak kullanılmaya başlanan e-Devlet sistemine yönelik bilgi paylaşımında bulundular. Son olarak Üniversitemizin, Erciyes Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde başvurulan Anadolu Üniversiteler Birliği Erasmus+ Staj Konsorsiyumuna ilk başvuru döneminde ortak olarak yer alması planlanmıştır.
HABER VE DUYURULAR
Ekli Dosyalar